Bu Blogda Ara

30 Haziran 2016 Perşembe

MAX FACTOR CREME PUFF ALLIK -15 SEDUCTİVE PİNK





Herkese yeniden merhaba bu yazımda sizlere Max Factor markasının allığından bahsedeceğim.Ben bu ürüne aklımda yokken alışverişe gittiğimde indirimde görüp aaa 19,90 TL mi deyip hemen denemek için atmıştım sepete ve sonrasında severek kullandığım allıklarım arasında yerini aldı .


Çok şirin bir ambalaja sahip, çoğu allıklar da olan kapağında aynası veya fırçası bulunmuyor yuvarlak ve küçük bir ambalaja tam çantada taşımaya uygun boyutta. Puff allıklar Hourglass allıklara muadil gösteriliyor. Bende ki rengi Seductive Pink , hafif kahvelik içeren pembe Adı gibi krem formda olmayıp Toz formda yumuşak dokulu bir allık .





Fırçaya alırken tozutma yapıyor fakat yanaklarda dökülme yapmıyor.Aydınlatıcı kullanmadan da cildime sağlıklı bir görünüm elde ettiğim allıklarımdan.Kalıcılığı başarılı 5-6 saate kadar kalıcılığı var.Kolayca dağıtılıyor .Benim uyguladığım fırça Real techniques Blush Brush .Hafif hafif uygulamada çok hoş duruyor.Işıltılar içeren bir allık.İlk bakışta rengi biraz koyu dursada yanaklarınıza uyguladığınızda doğal ve hoş bir görünüm elde ediliyor.

Eğer allık arayışındaysanız evet indirimli  fiyatıyla alınacak allıklardan ,indirimlerde denk gelirseniz sepetinize atmayı unutmayın :) 


Sevgiler ..

23 Haziran 2016 Perşembe

YAZ SICAĞINDA ÇANTALARIN DEMİRBAŞI GÜNEŞ KREMİ -YVES ROCHER GÜNEŞ KREMİ




Herkese yeniden merhaba bu yazımda benden çok istenen bir ürün incelemesini sizlerle paylaşıcağım yaz aylarının gelmesiyle çantalarımızın demirbaşı güneş kremleri aslında güneş kremlerini sadece yaz aylarında değil  her mevsimde  kullanmamız gerekiyor ancak yaz aylarında atlanmaması gereken bir adım.
 Ürün incelemesine geçmeden ilk olarak güneş kremi seçiminde nelere dikkat etmeliyiz ? sorusunun cevabını vermek istiyorum.

  • İlk olarak cilt tipimize göre güneş kremi tercih etmeliyiz aksi takdirde cildinizde ağırlık yapabilir ve sivilcelenme görülebilir.
  • UVB ve UVA korumalı güneş kremleri tercih etmeliyiz.
  • Çok açık bir tene sahipseniz 30 Faktör üstü güneş kremleri tercih edilmelidir




Benim seçimime gelirsek Yves Rocher markasının güneş kreminden yana oldu. Bu güneş kremi yüksek koruma faktörü içeriyor .SPF 50 içermektedir.Organik Karite ve Makademya fındığı içermektedir.Dermatolojik olarak test edilmiştir.30 ml ürün içermektedir.


Ben bu güneş kremini  2-2,5  aydır her gün kullanıyorum.Makyajıma başlamadan önce uyguluyorum hem cildimi nemlendiriyor hem de güneş kremimi uygulamış oluyorum.Makyajımda kusma hiç olmadı .Ürün krem kıvamındadır.Markanın en ince yapılı güneş kremidir.Cildim karmadan yağlıya dönük aslında ama şu sıralar T bölgemde bir kuruma söz konusu ilginç olarak bu yüzden  parlama sıkıntısıyla karşılaşmadım. Yapısı hafif fakat biraz yağlı.Yağlı ciltler bu ürünü sevmeyebilir.Normal ve kuru ciltlerin seveceği bir ürün . Bu güneş kremi çok çabuk emiliyor ve bu ürünü kullandığım zaman nemlendirici kullanmaya gerek duymuyorum .Ciltte beyaz beyaz lekeler bırakmıyor.Sivilcelenme ,leke oluşumu gibi olumsuz yönleriyle karşılaşmadım .Bu ürüne Yves Rocher markasının web sitelerinden ve Mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Tanışma Fiyatı 59,90 TL 



17 Haziran 2016 Cuma

NOTE BB CONCEALER




Herkese yeniden merhaba ,bu yazımda sizlere severek kullandığım Note markasının BB concealerından bahsedeceğim.


Ürün göz çevresini korumaya yardımcı yağlar içeriyor.Paraben içermiyor , dermatolojik olarak test edilmiş, göz çevresini aydınlatıyor , göz çevresini besleyici ve  nemlendirici göz çevresi kapatıcısıdır.E vitamini içermektedir .SPF (güneş koruma faktörü) 15 içermektedir .

Bende ki rengi 01 yani en açık rengidir .Note markasının genel olarak tüm ürünlerini severek kullanıyorum ve bu üründe sevdiğim bir ürün oldu  .Bu ürün tüm göz çevreleri için uygundur. Concealerın uç kısmı diğer kullandığım concealerdan farklı olarak metal bir başlığa sahip , bu metal başlık ürünü uygularken göz altınıza masaj yapmanızı sağlıyor aynı zamanda verdiği serinlikle gözaltı şişliklerine bir tık iyi geliyor .Başlığın şekli göz altına güzel yerleşiyor ve kolay uygulama yapmanızı sağlıyor .
Ürünün yapısı sıktığınız sıvı görünsede uyguladığınızda yoğun bir yapıya dönüşüyor ,pudramsı yapısıyla kolay sabitleniyor. Ve benim nadir göz altımı sabitlemeden bıraktığım kapatıcılarımdan.Ben tüm cildimi nemledirip makyaja başladığım için nemli ciltte dağılımı oldukça kolay .Göz altını kurutmuyor.Kalıcılığını gerçekten başarılı bir kapatıcı ,göz altlarımda kusma ,alerjik bir etki kesinlikle olmadı.Bir BB concealer olmasına rağmen kapatıcılığı gayet yüksek .Kesinlikle yapay durmayan bir concealer.

Eee hep olumlu yönleri olmuyor dimi birde olmusuz yönlerine bakalım , tek kötü yanı bence ürünü sıktığınızda biraz fazla ürün çıkmasıdır.

Bir concealer arayışı içindeyseniz Note markasının BB Concealerına şans vermeyi unutmayın ..

İndirimli Fiyatı 14,25 TL 
İndirimsiz Fiyatı  25 TL 
Sevgiler ..

14 Haziran 2016 Salı

PURE BEAUTY CC KREM İNCELEMESİ , CC KREM NEDİR ?





Herkese yeniden merhaba bir süre buralarda yoktum sınavlar ,okul ,taşınma işleri derken bloğa zaman ayırmak zor oldu ama artık buralardayım :) 

O zaman lafı çok uzatmadan konuya geçelim ilk olarak kısa bir şekilde CC krem nedir ? sorusundan başlayalım .

CC krem nedir ? 

CC kremin açılımı COLOR CONTROL  , renk düzenleyici olarak çevire biliriz .CC kremler hafif yapılı ürünlerdir .Cilt tonunu eşitlerken aynı zamadan hafif kapatıcılık verirler ,bunun yanısıra nemlendirme etkisi vardır. Daha doğal görünüm elde etmek isteyenler  için biçilmiş kaftan . Yağlı ciltlerin ve hassas ciltlerin çok rahatlıkla kullanabilecekleri ürünlerdir. Benimde severek  kullandığım Pure Beauty  markasının CC kremine geçebiliriz ozaman.

PURE BEAUTY CC KREM 


Pure Beauty markası Watsonslarda satılan bir markadır ve Kore Menşeili bir markadır. Kore Menşeili markaların tedavi edici özelliği vardır.Bu CC kremin içeriğinde pembe çiçek kapsülü , gül suyu ve portakal kabuğu yağı bulunmaktadır .CC krem tanımında söylediğim üzere cilt tonu eşitlemeyi vaad ediyor.Paraben , alkol içermiyor .

Ürün ambalajı çok tatlı pembe renkte .Dermotolojik olarak test edilmiş bir ürün.Bende ki rengi açık rengi -İvory . Ben yaz aylarında cilt makyajımda daha çok hafif yapılı ürünler tercih ediyorum.Fondötenler  yüzümde çok ağırlık yapıyormuş gibi geliyor .Ve bu üründe benim son zamanlarımın vazgeçilmez ten ürünlerinden oldu. Kapatıcılığı güzel cildi güzel nemlendiriyor ve en önemlisi de güneş  koruma faktörü(SPF) 30 içeriyor. 

Ben bu ürünü uygularken nemli makyaj süngeri kullanıyorum .Cildimde ağırlık yapmıyor ve dağılımı kolay.Cildinize uyguladığınızda aydınlık ve parlak bir görünüm veriyor.  Ürünün hoş bir kokusu var beni rahatsız etmiyor fakat parfümlü ürünlere karşı alerjik bir durumunuz varsa bu ürünü sevmeyebilirsiniz .Cildim sivilcelenme ,kusma yapmadı .Eğer yoğun kapatıcılık istemiyorum ,doğal görünüm elde etmek istiyorum diyorsanız  bu ürüne bakmanızı tavsiye ederim . 


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere ..
Sevgiler ..




3 Haziran 2016 Cuma

FAVORİ MASCARALARIM





Herkese yeniden merhaba , bu yazımda sizlerden aldığım istek üzerine favori mascaralarımdan bahsedeceğim .Ozaman çok fazla lafı uzatmadan başlayalım .


İlk favori mascaram tabi ki  Benefit They're Real .Bu mascaranın detaylı yazısı zaten blogumda mevcut ama kısaca bahsetmek istiyorum detaylı yazısını okumak için  tık tık :)


Mascaranın ilk  fırça yapısından bahsetmek istiyorum , fırçası tek kelimeyle mükemmel uzun ve plastik bir fırçaya sahip .Üstelik 8 kat uygulanabiliyor dikkat etmemiz gereken kısım ilk katı sürdükten sonra ilk kat kurumadan 2.katı sürmemiz gerekiyor .Aksi halde mascara topaklanma yapabilir. Benim severek kullandığım bir mascara şuan bitmeye yaklaştı tekrar alıcağım bir ürün fiyatı 116 TL .Tek problemi ise rimeli kirpiklerden çıkarmak ama ne yapalım hem etkisi güzel olsun hem hiç akmasın istiyoruz ee tabi bir zorluğu olucaktır.

İkinci favorim ise  Maybelline markasının ülkemize yeni gelen efsane mascarası tabiki  Maybelline Lash Sensational .detaylı yazısı için tık tık :)

Benefit They 're Real mascarayı günlük kullanmaktansa gece makyajlarında kullanıyorum fakat bu Lash sensational son günlerden elimden düşürmediğim tek mascaram diyebilirm zaten instagram hesabımda günün makyaj postlarında hergün size bu mascara Günaydın ! diyor :)

İlk geldiği zamanlarda zor bulunuyordu bu mascara stoklar azdı bende hemen stoklamıştım ozaman bir tane daha ama şimdi Gratis ,Watsons,Eveshop mağazalarında rahatlıkla bulabilirsiniz .Fiyatı oldukça uygun 19,90 Tl indirimsiz fiyatı indirim zamanlarında daha  uygun fiyatada bulabilirsiniz.Fırça yapısı ,farklı uzunlukta kıllardan oluşuyor ve düz bir fırça olmayıp kavisli tombik bir fırçaya sahip.Çok severek kullanıyorum kesinlikle uygun fiyatlı mascaralardan denemenizi tavsiye ederim.

Üçüncü favorim ise Rimmel London markasına ait Lash Accelerator Endless mascara.Maybelline markasının Lash Sensational mascara ülkemize gelmeden önce günlük kullandığım mascaralarımdandı .Birazcık kenara attım bunu bu sıralar ama yinede başarılı bir mascara .Rimmel London markasından alınması gereken 10 ürün arasında kesinlikle.İnce uzun bir fırçası var.Kirpiklerimi tek tek ayırıp çok güzel hacimlendiriyor.Gün içerisinde akma ,bulaşma yapmıyor.Uzun süre severek kullandığım bir mascara .Uygun fiyatlı başarılı bir mascara .Rimmel Londoon markasının tüm ürünlerine Watsonslardan ulaşabilirsiniz .

        Benim severek kullandığım ,en sevdiğim mascaralarım bu şekildeydi ,sizin bana            önerebileceğiniz mascara var mı ? Varsa bana yorum bırakmayı unutmayın :) 

Sevgiler ..

Manşet